Situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, astăzi, 25.05.2020, este următoarea:

Social

– 62 persoane în carantină instituţionalizată;

– 2064 persoane în izolare la domiciliu;

– 319 cazuri confirmate de CoVid-19;

– 25 decese,

– 212 persoane vindecate.

Precizare:

– Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de judeţ sunt poliţişti locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.

– Patru persoane sunt poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Trei dintre acestea au fost declarate vindecate.

– Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.

– O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. Aceasta a fost declarată vindecată.

– 10 angajaţi ai ITM Bistriţa-Năsăud au fost confirmaţi pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toţi cei 10 au fost declaraţi vindecaţi.

– Până în prezent, 21 cadre medicale (şapte medici, 14 asistenţi) şi şapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate.

– Trei persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din judeţ. Dintre acestea, două au fost vindecate.

– O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administraţiei Finanţelor Publice.

– Cinci persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajaţi ai unui agent economic din judeţ.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns