La data de 03.04.2020, în judeţul Bistriţa-Năsăud, s-au înregistrat 27 persoane confirmate cu Coronavirus şi 3 decese.

Social

Doi medici angajaţi ai Spitalului Orăşenesc „Dr. George Trifon” Năsăud şi două persoane din personalul auxiliar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa se numără printre diagnosticate cu Covid-19

În judeţul nostru avem:
– în carantină instituţionalizată – 306 persoane,
– în autoizolare la domiciliu – 1958 persoane,

Pe lângă persoanele aflate în izolare la domiciliu, dintre care multe fac parte din categorii sociale vulnerabile, mai sunt acele persoane care sunt izolate de posibilităţi şi cărora acum le este cu atât mai greu să îşi asigure subzistenţa. Însă împreună cu Asociaţia OM-Oraşul Mariei, cu Automobil Clubul Român, cu primăriile şi zecile de voluntari activi, avem grijă să îi identificăm pe aceşti oameni şi să îi ajutăm!

„Datorită donaţiilor unor oameni de bine, care înţeleg că în aceste vremuri grele trebuie să ne sprijinim necondiţionat, reuşim zilnic să facem livrări de mese calde, pachete cu alimente şi produse de igienă, dar şi medicamente celor care se află acum, mai mult ca oricând, în neputinţă!

Mulţumim Ceracom, Paulaner, Ecoserv, fiecărui voluntar în parte, fiecărei persoană în parte care a oferit fie bani, fie produse, pentru a se alătura acestei acţiuni!”, transmite prefectul Stelian Dolha.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns