Nouă paramedici SMURD, trimişi în sprijinul colegilor din Suceava

Social

Nouă paramedici SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud au fost trimişi în sprijinul colegilor din Suceava, judeţ care se confruntă cu un deficit de personal de prim-ajutor în urma confirmării mai multor cazuri de COVID-19 la Serviciul de Ambulanţă.

ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat, pe pagina de socializare a instituţiei, că cei nouă paramedici au ajuns, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în judeţul Suceava, iar trei dintre ei au intrat direct în acţiune.

“Aceştia vor asigura intervenţiile de prim ajutor SMURD, alături de salvatorii suceveni, care trec prin momente dificile în această perioadă. Suportul salvatorilor bistriţeni vine în contextul deficitului de personal de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava, determinat de răspândirea cu noul coronavirus SARS CoV 2. Trei dintre paramedicii bistriţeni vor intra direct în lupta contracronometru, pentru a acoperi nevoile urgente ale colegilor suceveni”, au anunţat cei de la ISU pe Facebook. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns