Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud

Social

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud organizează în perioada august – decembrie 2020 în cadrul Centrului de Tineret Bistriţa următoarele proiecte : Tânăr ca tine sunt şi eu, Spune da- comunicării! şi Tineri antreprenori în comunitate.

Acţiunile se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani şi constau în activităţi de muncă în echipă şi divertisment, ateliere de lucru, consiliere – orientare în cariera şi campanii.

Prin aceste proiecte asigurăm accesul egal al tinerilor marginalizaţi sau excluşi social la medii de învăţare non-formală, urmărim ca tinerii implicaţi în proiecte să îşi dezvolte abilităţi de comunicare şi interrelaţionare, să îşi dezvolte abilităţi pentru a face alegeri educaţional-ocupaţionale în vederea realizării unui management al propriei cariere.

Toţi cei interesaţi să participe la cel puţin unul din proiectele de mai sus pot să ne contacteze la numărul de telefon 0735854296 sau la adresa Str. Parcului nr.1, Bistriţa- Compartimentul de Tineret.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe  Facebook.

Lasă un răspuns