Informare COVID-19

Social

Situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, astăzi, 13.07.2020, este următoarea:

* 633 cazuri confirmate de CoVid-19;

* – 57 decese,

* 475 persoane vindecate,

* 6 persoane externate la cerere.

Precizări:

* Până în prezent, 46 cadre medicale (doisprezece medici, 34 asistenţi) şi 17 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) şi un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 33 au fost declarate vindecate.â

* Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bistriţa – Năsăud. Două sunt declarate vindecate.

* Printre pacienţii confirmaţi cu Coronavirus se află şi 22 persoane din cadrul unui Centru pentru vârstnici din judeţul Bistriţa Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari, asistenta socială a centrului şi doi angajaţi parte din personalul auxiliar). O infirmieră şi trei beneficiari au fost declaraţi vindecaţi.

* Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află şi un cadru medical şi o persoană parte din personalul auxiliar ale unui alt Centru de asistenţă pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate.

* 26 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajaţi ai unor agenţi economici din judeţ. Dintre acestea, opt au fost declarate vindecate.

* Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienţi ai Centrului de dializă Diaverum. Două au fost declarate vindecate.

* Şase persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din judeţ. Cinci dintre acestea au fost declarate vindecate.

* O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administraţiei Finanţelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

* Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de judeţ sunt poliţişti locali. Toate au fost declarate vindecate.

* Patru persoane sunt poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Toate au fost declarate vindecate.

* O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. Aceasta a fost declarată vindecată.

* 10 angajaţi ai ITM Bistriţa-Năsăud au fost confirmaţi pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toate aceste persoane au fost declarate vindecate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns