Bacalaureat 2020, sesiunea august – septembrie: rezultate finale după soluționarea contestațiilor

Social

În județul Bistrița-Năsăud rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor,este de 36,77%, în creștere cu aproape un procent față de rezultatele inițiale.
Au fost depuse 100 de contestații, defalcate astfel: proba E)a) – 24, proba E)c) – 39 și proba E)d) 37.
S-au prezentat 465 de candidați din totalul celor 594 de candidați înscriși. Din cauza unor fraude sau tentative de fraudă au fost eliminați 2 candidați.
Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Rezultatele finale au fost afișate astăzi, 5 septembrie, la ora 10:00, în centrele de examen și pe  pagina web dedicată . La fel ca în prima sesiune, rezultatele pot fi accesate în baza unui cod furnizat fiecărui candidat, datele personale fiind anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns